Recenze

Milý hosté, abychom mohli zlepšit naše služby a pověst, je pro nás velmi důležité

hodnocení

naší práce. Pokud jste tedy strávili příjemný večer na Jazzboat, podělte se s námi o vaše zážitky. Napište nám přímo sem, na Tripadvisor nebo na Facebook. Děkujeme vám za váš čas a doufáme, že se s vámi nebo vašimi přateli znovu na Jazzboat uvidíme. 

Vložte hodnocení

  • Jana Mašková | 27. únor 2019

    Na Jazzboatu jsme strávili s rodinou velmi pěkný večer 23. února 2019 - skvělá organizace, milé přivítání, výborné jídlo a hlavně hudební produkce Paul Novotný a Jazz N Tango. Děkujeme..
    Jana Mašková

    Posláno 18:12

  • Shirley Sterry | 24. únor 2019

    We thoroughly enjoyed the trip in every way. Scenery, quality of boat, efficient friendly staff, music and good food.

    Posláno 12:33

  • Laura Coleman | 24. únor 2019

    Great evening out, thank you so much. Booked as a surprise for my partner and we both loved it. Food was great, reasonably priced drinks, friendly staff and singer/band. Prompt service and lovely boat. Would highly recommend.

    Posláno 12:32

  • Chris | 21. únor 2019

    Hi,
    My wife and I joined the jazzboat for an evening meal and excursion in Prague on 13th February 2019. We opted for a meal from the fixed menu.
    Service and food were good. The music was most enjoyable and the views of the city from the river, lit up at night were memorable.
    Thank you.

    Posláno 22:06

  • Chiu | 14. únor 2019

    Hi Sir,
    Our family attended Jazz Revue on 5, Feb.
    Thats so fantastic that we are all enjoy it!
    Hope next time back again in Summer!
    Best Regards
    Chiu, from Taiwan

    Posláno 13:53

  • 孙慧智 | 13. únor 2019

    The jazz boat is so great! It was an amazing experience!
    孙慧智

    Posláno 10:32

2019 (41)
Květen (10)
Duben (8)
Březen (8)
Únor (6)
Leden (9)
2018 (114)
Prosinec (10)
Říjen (12)
Září (7)
Srpen (10)
Červenec (17)
Červen (10)
Květen (18)
Duben (6)
Březen (8)
Únor (7)
Leden (5)
2017 (93)
Říjen (10)
Září (10)
Srpen (9)
Červen (11)
Květen (8)
Duben (8)
Březen (8)
Únor (3)
Leden (5)
2016 (90)
Říjen (10)
Září (8)
Srpen (6)
Červenec (11)
Červen (6)
Květen (5)
Duben (10)
Březen (12)
Únor (5)
Leden (8)
2015 (67)
Říjen (6)
Září (9)
Červen (11)
Květen (3)
Duben (5)
Březen (2)
Únor (2)
Leden (12)
2014 (86)
Prosinec (12)
Říjen (12)
Září (6)
Srpen (7)
Červenec (11)
Červen (15)
Květen (5)
Duben (2)
Březen (5)
Únor (4)
Leden (3)
2013 (78)
Říjen (7)
Září (7)
Srpen (6)
Červen (6)
Květen (2)
Duben (9)
Březen (13)
Únor (4)
Leden (4)
2012 (143)
Listopad (17)
Říjen (7)
Září (18)
Srpen (9)
Červen (29)
Květen (15)
Duben (10)
Březen (11)
Únor (1)
Leden (18)
2011 (144)
Listopad (10)
Říjen (11)
Září (16)
Srpen (18)
Červenec (15)
Červen (18)
Květen (22)
Duben (7)
Březen (8)
Únor (3)
Leden (9)
2010 (84)
Listopad (13)
Říjen (12)
Září (10)
Srpen (9)
Červenec (17)
Červen (4)
Květen (13)



12° Mostly Clear